maanantai 11. tammikuuta 2016

VIHDOINKIN!

Vihdoinkin sain tämän blogin aikaiseksi :)
Mulla ideana ja sydämellä koko tän blogin taustalla on, että ihmiset voisi seurata paremmin mitä tuolla työssä tapahtuu ja olla niin sanotusti matkalla mukana, vaikka ei fyysisellä läsnäolollaan voikkaan siellä olla.
Tää toimii paremmin kuin facebook tai sähköposti ja on käytännöllisempi. vielä kun en voi postin mukana omia uutiskirjeitä lähettää, ehkä tää saa tapahtua jatkossa, katsotaan :)

Jumala on siunannut mua ihan mahtavilla ihmisillä, sisarilla ja veljillä, jotka on olleet tukemassa mun lähetystyötä, josta olen aivan äärettömän kiitollinen ja haluan ehdottomasti  koko sydämeni pohjasta pitää jokaisen ihmisen mukana siinä mitä teen niin hyvin kuin herra suo ja kertoa avoimesti ja rehellisesti miten hommat etenee :)
Tämä on myös kaikille täysin avoin blogi, koska haluan pystyä myös omalla esimerkilläni ja avoimuudellani rohkaisemaan ihmisiä ympärilläni, omassa suhteessaan jumalaan ja tavoittelemaan koko ajan lähemmäksi häntä koko sydämellä, koska tiedän että hän on hyvä ja parasta mitä voit tehdä omassa elämässäsi on mennä koko ajan syvemmälle hänen tuntemisessaan :) 
Tuun matkan varrella postailemaan kuvia ja videoita ja todistuksia ja yritän kirjoittaa mahdollisimman paljon, työnkulusta, elämästä , ja asioista joita Jumala sydämelle nostaa:)
Tiedän että se voi välillä olla hyvin haasteellista, sillä monissa paikoissa joissa olen tähän asti toiminut lähetystyössä, on internetin saatavuus ollut todella huono, ja välillä ei ollenkaan, mutta parhaani teen, kiitos että ymmärrätte ja pyrin jonkinlaiseen sännönmukaisuuteen koska koen että tää on hyvin tärkeää saada kertoa muille :)

Tästä tulee erittäin siistiä,  koska mulla on niin paljon kerrottavaa ja niin paljon asiaa sydämellä Jumalasta ja hänen hyvyydestään!
Siunattua päivää, kohta kirjoitan lisää.

__________________


FINALLY!

Finally the blog is on!
My whole idea behind this blog is that now it´s easier for people to stay alongside with me on this journey, even tough they can´t fysically be there. To see what is happening all around the world, while Jesus is guiding my every step on this unstoppable journey with him.

God has also in his miraculous ways led some amazing people in my life, who have been supporting my missionwork which I´m way beyond gratefull. And my deepest desire is to keep them informed in every possible way I can, being totally honest and open about my work, what is happening, what is Jesus doing, where is he leading me, and what he is putting on my heart :)
I am also keeping this blog open for everyone, because I want to encourage everyone around me, also with my own example to show that God is Good. I want to encourage people to go deeper in their own relationship with Jesus and to seek him with all their hearts because he is good, and the best thing you can do in your own life is to dig deep with Jesus!:)
I´m going to be posting pictures and videos and testimonies and I will try to write as much as I can, about the work, about Jesus, about the things I feel he is putting on my heart and about my life with him as we go further and further along this journey.
Knowing that sometimes on my missiontrips there´s hardly no internet available, keeping a blog can be challenging, but I will do my very best to keep it updated as often as I can cos I think it´s really important to keep people informed and something I wanna do.

This is going to be really good, because There´s so much on my heart about God and his goodness!
I will write soon again! Bless

3 kommenttia:

 1. Hei! Sain sinun tarinasta ja elämänkokemuksia jakamisesta tosi paljon uutta toivoa ja valoa omaan elämään. Olet käynyt pitkän ja raskaan tien läpi, on upeaa kuulla että olet saavuttanut yhteyden jumalaan, sitä rukoilen joka ilta myös itsekin. Onko sinulla mahdollista laittaa mailia? Jutella asioista lisää?

  VastaaPoista
 2. Hei! Sain sinun tarinasta ja elämänkokemuksia jakamisesta tosi paljon uutta toivoa ja valoa omaan elämään. Olet käynyt pitkän ja raskaan tien läpi, on upeaa kuulla että olet saavuttanut yhteyden jumalaan, sitä rukoilen joka ilta myös itsekin. Onko sinulla mahdollista laittaa mailia? Jutella asioista lisää?

  VastaaPoista
 3. Terve! Mahtava kuulla jos on saanut rohkaista, kiitos Jeesus! Ja tottahan toki! Pistä vaikka viestiä juppelahtela@hotmail.com
  bless!

  VastaaPoista