sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

What's up? hyvaa palmusunnuntaita.


Nonii!


Toka vika viikko parahtaa huomenna kayntiin, ja lampotilat taalla nousee huimaa vauhtia. huomenna 43 astetta tulossa, saa rukoilla etta mun tuuletin saadaan korjattua tana yona haha.

Mitas tanne? tanaan oli ihan mahtava paiva. Palmu sunnuntai, ja taalla on ollu tapana etta muksut lahtee kaduille kertoo jeesuksesta...naaki taaperot oli 9 aamulla jo tuolla kadulla, aika kova... itsehan olin viela aamutoimilla ja valmistautumassa saarnaamaan, vasta kirkossa kuulin tasta kyseisesta tavasta :D

Taisin viimeks kirjottaa ennen kun bangaloreen lahdin.
Tosiaan menin moikkaamaan muita lahetystyontekijoita ja talla kertaa oli kaksi tyttoa, toinen venajalta ja toinen virosta. He olivat kummatkin kayneet Heidi Bakerin iris-koulun mosambikissa ja kumpikin saivat intian sydamelleen ja toimivatkin koko aikaisina lahetystyontekijoina kalkuttassa, jossa tyoskentelevat paaosin prostituoitujen kanssa, jakaen ilosanomaa ja rakastaen. 
Rohkeita tyttoja. Kaks valkost mimmii kalkuttan kaduilla koko aikasena!
Oli tosi siisti hengata muutama paiva, toisiamme rohkaisten ja todistuksia jakaen.
Jos luitte mun face paivityksen sielta baarista, jossa taa yks mies parani niskakivusta, niin se oli just naiden kanssa myos:)

Yovyttiin paikallisella ywam ( youth with a mission) basella, ja siella oli uusi koulu just alkanu ja olikin mahtava hengailla myos naiden nuorten kanssa jotka oli paattany ettia Jeesusta taysilla.
Oli niin kovia tarinoita, miten jumala oli osan heista pelastanu vuosia kestaneesta huume kierteesta, jossa heroiini piti otteessaan, mutta nyt oli Jumala johdattanut tanne kouluun, ja rakastin kylla viettaa aikaa heidan kanssaan, pelaten, ylistaen ja heidankin kanssaan todistuksia jakaen ja jumalasta kertoen.
Rakastan olla nuorten kanssa jotka on paattany seurata jumalaa taysilla, koska osaan samaistua siihen hyvin, ja monesti naan itseni heidan asemassaan, samoja ensi askeleita ottaen, ja on niin upeeta kun jumala saa valilla kayttaa mua heidan rohkaisemiseen :)

Mahtava reissu siis, uusi ystavia ja kontakteja kasaantui hyva maara.

Oon myos fiiliksissa tasta paivasta, koska tuntuu etten oo paassy kunnolla saarnaamaan nyt vahaan aikaan, ja tanaan oli taas mahdollisuus. Ma niin fiilaan noita ihmisia tuolla seurakunnassa, ja on upeeta kun saa heita rohkaista ja opettaa.
Samalla myos heti muistin kuinka rakastankaan saarnata kun pyhahenki ohjaa, ja haluaa kayttaa mua hanen tyohonsa!

Pari viikkoa jalella, ja muutamaan paikkaan edelleen olis mahdollista paasta puhumaan.
Rukouksessa ja johdatuksessa eteenpain. Toiveena on etta saa viela nahda useempien sielujen pelastuvan ja etta Jumala saa opettaa mua koko ajan enemman.


Yhden makeen todistuksen haluun jakaa. Seuraavassa kuvassa keskella seisova valkopaitainen mies on nimeltaan Ramu, ja kuvan alla on todistus mita hanelle tapahtui vahan aikaa sitten kun olin taalla.

Nimeni on Govinda Rao ja minulla on 3 poikaa. Toiseksi vanhin poikani on Ramu joka on puuseppä.
9.2.2016 hän meni töihin kuten joka päivä. Hän työskentelee viidennessä kerroksessa, ja poraa ruuveja seinään. Talossa jossa hän työskentelee, sähköjohdot ovat seinän sisällä, Ramu ei tätä tiennyt. Poratessaan ruuvia seinään se osui sähköjohtoon. Hän sai sähkö iskun ja huusi. Ramun työkaveri näki mitä tapahtui ja meni sulkemaan pääkytkimen, joka sijaitsi pohja kerroksessa. Pääkytkin oli lukkojen takana.
Hän meni uudelleen 3 kerrokseen jossa omistaja asui, otti avaimet ja käänsi virran pois. Kun hän meni viidenteen kerrokseen, hän näki Ramun kaatuvan seinän viereen. Ramun jalat ja kädet muuttuivat valkoisiksi. Hän meni Ramun lähelle, pisti korvansa Ramun rintaan ja kuuli heikkoa sydämen sykettä, hyvin hidas pulssi.
Hän alkoi painaa Ramun rintaa kovasti, nopeuttaakseen veren kiertoa, mutta ei nähnyt mitään reaktiota. Hän ei tuntenut sydämen sykettä ja hän luuli Ramun kuolleen. Luuloista huolimatta hän tunsi jonkun sanovan yritä uudelleen, yritä uudelleen. Ja hän alkoi painaa Ramun rintaa. Tällä kertaa hän näki Ramun hieman liikkuvan. Tämän  jälkeen henkilöt hänen ympärillaan veivät Ramun välittömästi sairaalaan, jossa hän sai hoitoa.
Lääkäri sanoi että Ramu on täysin kunnossa.      

Näin Jumala varjeli poikaani. Kiitos Herralle puusepästä joka antoi Ramulle ensihoitoa. Ylistäkää Jeesusta Kristusta joka pelasti poikani kuolemalta. Tassa kuvia seurakunnasta ja sen jasenista. Tanaan myos nelja uutta ihmista kavi kasteella.

Olkaa siunattuja siella suomessa. Toivottavasti voitte hyvin!

Much love

-Johan
2 kommenttia:

  1. Tuttu näky noin kokouksissa istuttiin ja lapset edessä.Ja Elvikin näkyy;)Ihmeellistä ,kun oikeesti tapaat nuoria naisia, tavoittamassa Herrallemme ihmisiä..tuo on niin live elämää ,missä saat yhes heidän kanssa elää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein unohdin et sä oot ollu samassa paikassa!:) ja nyt vasta näin kommentin! Joo live elämää todellakin:)

      Poista