tiistai 11. lokakuuta 2016

It's been a while

Viime tekstistä onkin jo aikaa ja intian reissun jälkeen onkin jo useampi kuukausi kulunut ilman blogin päivitystä, josta pahoittelut.
Paljon on ehtinyt tässä välissä tapahtua, nyt pääsette vähän kärryille.

Intian jälkeen tulin Suomeen viideksi päiväksi ja lähdin suoraan jenkkeihin, isoon azuza now confferenssiin, joka oli kyllä mahtava ja saatiin monen suomalaisen ystävän kanssa viettää laatuaikaa yhdessä Jeesuksen kanssa ja todistaa upeita juttuja joita Jumala teki.

Confferenssiin jälkeen menin vielä vajaaksi kahdeksi viikoksi vierailemaan bethel-seurakuntaan Reddingiin ja oli kyllä loistavaa aikaa! Jumala sai paljon rohkaista ja opettaa, sekä sain hienoja uusia ystäviä tuona aikana ja näin vanhoja kavereita jotka siellä tälläkin hetkelläkin opiskelevat.

Sitten kaikki tämä aika suomessa! Toukokuusta lähtien olen nyt Suomessa ollut. Viimeiseen 3 vuoteen en ole tainnut  näin montaa kuukautta yhtä soittoa suomessa olla, ja paljon hyvää on kerennyt tapahtua, mahtavia juttuja!

Ollaan muunmuassa saatu kierrellä ympäri suomea ylistämässä yhdessä northwind collectiven perheen kanssa rohkaisemassa ihmisiä, ja viemässä ylistystä eteenpäin. Tämä on myös yksi suuri unelmani, joten olen äärettömän kiitollinen siitä missä saan jo nyt olla mukana, ja miten Jumala on viemässä koko hommaa eteenpäin. On myös monia todistuksia miten Jumala on saanut ihmisiä rohkaista ja miten ihmisiä on myös tullut uskoon ja parantua sairauksistakin näiden tapahtumien kautta!

Toukokuussa oli myös konfferenssi Heidi Bakerin, ja monen upean julistajan ja opettajan kanssa, josta ei varmasti tarvitse edes erikseen mainita että oli upea tapahtuma, ja että Jumala paljon teki työtä sen kautta.

Matkaan on mahtunut myös haastavampia aikoja, joista onneksi ollaan perheen, ystävien ja Jumalan avulla tultu läpi ja uusia tuulia kohti ja odotellessa!
Paljon on ollut aikaa miettiä ja prosessoida tiettyjä asioita, myös joitain asioita ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, mikä on  ajoittain ollut vaikeata, mutta myös todella tarpeellista, että on pystynyt käymään läpi kaiken sen prosessin, ja huomata että eihän se tapa, vaan vahvistaa ja Jumala varmasti saanut opettaa asioita myös kaiken sen keskellä.

Sanotaanko, että perheen, ystävien ja seurakunta yhteyden merkitys on korostunut huomattavasti näinä aikoina.
Hienoimpia ja tärkeimpiä asioita, jota suomessa olon aika on mahdollistanut, on ollut yhteinen aika perheen ja ystävien kanssa sekä oman seurakunta yhteyden rakentuminen ja vahvistuminen.
Mucho importante

Nyt kuitenkin aika jatkaa eteenpäin, Jumalalla on niin paljon opetettavaa ja näytettävää ja hän haluaa viedä rakkauttaan eteenpäin ja mä haluan ehdottomasti koko olemuksestani olla välikappale sen viemisessä.


Uutta tapahtuu


Paljon uusia juttuja on nyt luvassa loppuvuodelle.
Jumala on avannut upeita ovia joista saamme tepastella sisään. Muunmuassa ensikuun lopulla saimme kutsun awakening europe tapahtumaan tukholmaan, friends areenalle, jossa muunmuassa Goldplayllä oli juuri keikka.
Nyt kuitenkin kyseessä kristillinen usean päivän tapahtuma jossa on puhujina maailman tunnetuimpia  opettajia ja saarnaajia ympäri maailmaa. Mukana esimerkiksi Reinhard Bonnke, Ben fitzgerald, Heidi Baker, Todd White ja monia muita.
Myöskin ylistyksessä on monia tunnettuja nimiä kuten bethel music/Jeremy Riddle, Jake Hamilton, Daniel Hagen ja resound band. Myös meidät kutsuttiin johtamaan ylistystä kyseiseen tapahtumaan yhdessä northwind collectiven kanssa, joten saamme olla todella iloisia Jumalan avaamista ovista.

Kuukautta myöhemmin, marraskuun lopulla, saimme kutsun Heidi Bakeriltä, tulla tiimin kanssa Mosambikiin auttamaan ja palvelemaan. Juuri nyt näyttää kuitenkin siltä että kyseisen reissun ajankohta tulee siirtymään vähän myöhemmäksi, mutta hyvää kannattaa odottaa ;) Tästä olen itsekin todella innoissani! Tiedän että Jumala saa opettaa siellä paljon uutta!

Jalat tulessa 


Mitä kauemmin olen nyt suomessa ollut, sitä palavammaksi on sydän tullut päästä taas uusiin paikkoihin ja maihin julistamaan ja rohkaisemaan ihmisiä. Tiedän että se on Jumalalta ja hän haluaa että viemme ilosanomaa hänestä eteenpäin. Rohkaisemaan toisiamme myös perheenä ja menemään kaikkiin maailman kolkkiin. On niin paljon ihmisiä jotka eivät ole kuulleet siitä toivosta mitä kannamme! On myös niin paljon ihmisiä, jotka eivät

Nytkin jo pari maata noussut sydämelle yli muiden ja seuraavaksi uskon että on vuorossa israel!
Koen että Jumala on selvästi siitä puhunut, ja luotan että hän avaa oikeat ovet ja paljastaa tarkemmin mitä hän haluaa siellä tehdä ja opettaa.

Olen koputellut ovia, ja koputtelen kunnes oikea avautuu. Tästä tulen paljastamaan vielä lisää, heti kun valkenee lisää! Jännittävää mitä herralla on luvassa!

Rukoukseen


Jos koet että haluat rukoilla israelin reissun puolesta jo tässä vaiheessa, olen äärimmäisen kiitollinen!

asiat jotka sydämellä:

-oikeiden ovien avautuminen
-kontaktit
-matkan pituus
-varat reissuun, näistä varmasti vielä tulevaisuudessa vähän tarkemmin, vielä kun ei osaa laskea tarvittavaa määrää, mutta esirukous on aina hyvä!


Siunausta
- Johan
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti