sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Matkalla taas


vähän alkaa olemaan lämmin


Rakkaat terveiset täältä Intian paahtavan auringon alta. Täällä on niin kuuma että intian yksi säälaitoksista antoi hätävaroituksen kansalaisilleen, jossa ohjeisti ja neuvoi miten tulee toimia kun Kuumuus on jo hengen vaarallista kun sille liikaa joutuu altistumaan. samassa tekstissä luki, että kun kynttilät alkavat sulamaan, tiedät että on liian kuuma... hahaha! luulisi että olisi vitsillä heitetty mutta ei. 
Täällä on tälläkin hetkellä 40c ja korkein mitattu lämpötila paikasta jossa olen on 47c.
Viimevuonna kun olin samassa paikassa palvelemassa, heitin huumorilla paistinpannun pihalle vartiksi, ja pistin pari kananmunaa testiksi, ihan vain nähdäkseni mitä käy, ja kyllä! vähän alkoi ajan kanssa paistumaan..
Suomalaisella sisulla ja Jeesuksen avulla eteenpäin.

Vajaat pari viikkoa kun matka starttasi helsinki vantaalta kohti intiaa. Äsken juuri mietin miten tuntuu jo kuukaudelta, varmastikkin siksi että hyvin paljon on jo reissuun mahtunut.
Niinkuin moni tietää, lähdin reissuun tavoitteenani nähdä sielujen pelastuvan, sairaiden paranevan ja mennäkseni pyhänhengen johdatuksessa eteenpäin vieden ilosanomaa Jeesuksen rakkaudesta, joka on voimallinen muuttamaan minkä olosuhteen tahansa, kenen tahansa elämässä ja kertomaan jeesuksesta joka on voimallinen kukistamaan jokaisen esteen, joka nousee hänen tuntemistaan vastaan.
Sanoma Jeesuksesta on kykenevä tuomaan valon pimeimpiinkiin paikkoihin tässä maailmassa ja on etuoikeus saada todistaa Jumalan ihmeellisen rakkauden ja voiman toimivan juurikin niin ihmeellisesti kuin se sanan kirjaimellisessa muodossa on. Jumalan ihmeellisyydelle pitäisi laatia aivan omat nimekkeensä, sillä mikään ei ikinä tunnu kuvastavan tarpeeksi hyvin sitä, mitä hän tekee ja miten hän toimii.

ihmisiä pelastuu ja sairaita paranee


koko ensimmäisen viikon vietin uudessa kaupungissa uusien kontaktien kanssa.
Paljoa ei kerennyt kultuuria ja 24 tunnin reissaamista kummastella sillä suoraan lentokentältä minut vietiin kokoukseen puhumaan :D
kuuden päivän sisällä oli laskujeni mukaan noin 8 kokousta. osa oli järjestetty vain naisia varten, osa lapsia, nuoria ja sitten oli sunnuntai kokous jossa kaikki olisivat yhdessä koolla. Pääsin myös käymään yhdessä paikallisessa kylässä jossa saimme käydä viemässä ilosanomaa muutamalle henkilölle ja rohkaista heitä eteenpäin omassa uskossaan.
koska hälinä ja tahti oli aika kova, kyllä se vähän munkin rajoja venytti, mutta Jeesus antoi armossaan minulle kaiken voimavaran saarnamiseen, sanat mitä puhua ja vahvisti sanansa voimallaan. (tästä kohta lisää)

soihtu eteenpäin

yksi asia joka minun sydämessäni myös paloi intiaan lähtiessäni oli, että Jumala saisi sytyttää ja rohkaista ihmisiä täällä jatkamaan ja viemään rohkeasti, rakkaudessa ja voimassa sanomaa Jeesuksesta eteenpäin.
Että niin sanotusti pyhänhengen tuli saisi levitä.
sen takia onkin ollut myös mahtavaa saada puhua, opettaa ja rohkaista ihmisiä eteenpäin Jeesuksen kanssa, ja on ollut upeaa saada todistaa Jumalan voimaa yhdessä näiden nuorten ja lasten kanssa.

Sokeiden silmät avautuvat ja kuurot saavat kuulon

Vaikka moni asia jäi sydämelle, niin viikon viimeinen sunnuntaina pidetty kokous jäi parhaiten mieleen.
Minulle annettiin vain noin 10 minuuttia aikaa saarnaan, joten rukoilin että jumala tekisi ihmeen ja koskettaisi omiaan tuona aikana. Mun sydän itki kyyneleitä kun näin miten nää ihmiset kaipasi lisää Jumalaa ja mulla oli niin paljon kerrottavaa heille, mutta aikaa vain rajattu määrä.
noustessani saarnaamaan, Jumala johdatti kaiken alusta loppuun, ja yli 15 ihmistä halusi antaa elämänsä Jeesukselle! Halleluja, vain Jeesus voi tehdä sellaisen sydämen avaus operaation niin lyhyessä ajassa.
Tämän jälkeen sairaita alkoi kerääntyä ympärille rukousta varten.
Ensimmäisena kaksi TÄYSIN sokeaa naista astui esiin. He eivät kyenneet näkemään edes varjoa vaikka käsi olisi aivan silmien edessä. täysin sokeita.
yksitellen käskimme silmien avautua Jeesuksen nimessä, ja niin ihmeellistä kuin se onkin, he alkoivat vähitellen näkemään yhä enemmän ja enemmän. Ensin varjon, sitten he pystyivät tunnistamaan sormien lukumäärän muutaman sentin päästä, rukouksen jatkuessa näkö aina vain lisääntyi, ja lopuksi kummatkin pystyivät tunnistamaan jokaisen sormen useiden metrien päästä. Jeesus!
Tämän jälkeen kolmas sokea nainen tuli esiin. Hän kykeni näkemään jo pienen varjon ennen rukousta. Sama homma toistui hänenkin kohdallaan, ja Jeesus paransi hänen näkönsä.

NELJÄS täysin sokea astui esiin, ja rukouksen jälkeen hän kykeni erottamaan pienen varjon. Tämän lisäksi hänen vasemman jalan polvi parani jonkin sortin vammasta ja kaikki kipu katosi kun yhdessä lasten ja nuorten kanssa rukoilimme.
Viimeisenä astui esiin mies, jonka vasen korva oli lähes täysin kuuro. Yritettiin testata hänen kuuloaan erilaisilla keinoilla kuten soittaa kännykästä samalla volyymillä eri matkojen päästä samaa ääntä. Rukouksen jälkeen hänen kuulonsa tuli paremmaksi kuin nuoren pojan, joka toimi tulkkina vieressä koko rukouksen ajan... :D hahaha! 
Niin moni sai olla todistamassa Jeesuksen parantavaa voimaa paikanpäällä! Hän on niin Ihmeellinen!

Tänään oli taas kokous uudessa kaupungissa eri ihmisten kanssa ja jotain todella ihmeellistä tapahtui myös täällä! Siitä lisää seuraavassa updatessa, jonka yritän kirjoittaa ihan parin päivän sisään!

Tässä muutama kuva. itse seurakunnasta ja kokouksista en onnistunut vielä saamaan kuvia, kun ei kädet riitä samaan aikaan saarnaamiseen ja valokuviin, mutta seuraavassa postissa on jo kuvia kokouksesta toisessa kaupungissa ja onnistuin ottamaan kuvia myös ihmisistä jotka Jumala paransi!
much love
-Johan
Juhla ja kokous katollaKun tyttö täyttää 12, se on iso juhla täällä ja siirtyminen kohti aikuisuutta


Kuva paikallisesta kylästä, jossa saimme käydä rukoilemassa ja rohkaisemassa, ei ollut salamaa mukana, joten parempia kuvia en vielä tälläkertaa saanutMun Rukous soturit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti