tiistai 4. huhtikuuta 2017

Uskossa eteenpäinPari päivää sitten sain ensimmäisen mahdollisuuden päivittää kuulumisia, ja lupasin pian päivittää lisää!
Täällä intiassa on muutenkin pakko päivitellä vähän sen mukaan millon on mahdollisuus käyttää nettiä, ja on tietokone käytössä. Tai millon sähköt eivät ole poissa käytöstä.

Viime updeitissä sain jo vähän jakaa mitä kaikkea täällä on tapahtunut, jos et lukenut, käyhän kattomassa, se selventää paljon.
Paljon ihmeellisiä asioita oli kerennyt tapahtua jo lyhyessä ajassa ja tässä kerron vähän lisää.

Turvallisuus syistä, en kerro aina tarkkoja nimiä tai paikkoja. En siksi että toimisin pelosta käsin, muttä yritän käyttää tervettä maalaisjärkeä. Täällä maassa kun erilaiset vainot kristittyjä kohtaan ovat todellisia, niin kerron sen mitä voin, että pysytte kärryillä, mutta yritän käyttää viisautta ja varjella ihmisiä mun ympärillä :)

Niinkuin jo kerroin, niin ensimmäinen viikko meni saarnatessa aikamoisella vauhdilla, ja saatiin todistaa miten useita ihmisiä pelastui ja miten sairaat paranivat ihmeellisillä tavoilla.
Heti tämän jälkeen olikin siirtyminen toiseen kaupunkiin, joka olikin jo tutumpi paikka, sillä viime vuonna sain palvella ja viedä ilosanomaa Jeesuksesta täällä eteenpäin lähes 6 viikon ajan. Blogin ensimmäisissä kirjoituksissa olenkin kertonut siitä enemmän. Myös silloin tapahtui uskomattomia juttuja ja Jumalan rakkaus sai vaikuttaa vahvasti täällä ja Jeesus paransi kymmeniä ihmisiä sen aikana.

Täällä olen saanut viikon verran palvella ja on ollut hyvää aikaa. Tämä toimii siis samalla orpokotina, joten Päivittäin saamme olla täällä yhdessä 40 orvon kanssa. Samalla tilalla palvelee myös seurakunta, jossa todistimme viime sunnuntaina upeita juttuja.

Rukoilin ja odotin sunnuntain kokousta monta päivää, sillä koin vahvasti että haluan rohkaista näitä rakkaita ihmisiä täällä. Sainkin saarnata ihan sydämen kyllyydestä ja myös johtaa ihmiset ylistykseen kitaran säestyksellä. Jumala vahvisti mun sydämen aavistuksen oikein ja n. 15 ihmistä tuli uskoon... ihan mieletöntä. 
Jos yksikin ihminen tulisi uskoon tämän reissun aikana, olisi se koko tämän reissun arvoinen, ja nyt jo n. 30 ihmistä on tullut uskoon, joten mun sydän iloitsee siitä niin suuresti!! 
Se on suurin ihme mitä me voimme todistaa, kun joku saa iänkaikkisen elämän ja päättää lähteä elämään tätä maallista elämää hänen kanssaa eteenpäin. Sen takia mä täällä olen, kertoakseni sitä samaa ilosanomaa elävästä Jeesuksesta joka mut 4 vuotta sitten ihmeellisellä tavalla pelasti paikasta jossa ei toivoa tuntunut olevan. He brings hope to the hopeless!Kokouksen jälkeen oli vuoro rukoilla sairaiden puolesta, jota kerääntyikin aikamoinen lauma, ja yli 40 asteen kuumuudessa rukoilimme jokaisen puolesta joka rukousta tarvitsi. Onneksi, sillä Jumala paransi monia.
Jälleen kerran Jumala alkoi parantaa eräänkin naisen näköä, kaikkien meidän todistajien keskellä. Silmä joka hädin tuskin näki hahmoa viiden sentin päästä kasvoista, pystyi rukouksen jälkeen erottamaan sormet metrin päästä ja erottamaan kasvot usean metrin päästä, jota hän aikaisemmin ei voinut tehdä.
Viikkoa aikaisemmin kerroin miten Täysin sokeat naiset paranivat niin että pystyivät erottamaan jokaisen sormen monien metrien päästä. ihan samaa ei tapahtunut tällä kertaa ainakaan siinä hetkessä, mutta rukoilen että tämän naisen näkö saa parantua 100%.
Eräs mies tuli myös rukoiltavaksi jonkin näköisen hermovaurion vuoksi. Hänellä oli jatkuvaa kipua joka säteili yläruumiista koko kroppaan. Rukouksen jälkeen se katosi.
Myöskin eräs vanhempi nainen parani jatkuvasta käsi kivusta silmiemme edessä ja pystyi tämän jälkeen heiluttamaan kättää ilman minkäänlaista kipua.

Nainen keskellä, sinisessä kaavussa, jonka Näkö alkoi hetkessä parantua. Saatiin lasten kanssa yhdessä rukoilla, ja jokainen sai todistaa mitä Jumala teki.

Keskellä olevan miehen jatkuva Hermo kipu katosi rukouksen myötä. Ja taas kerran  nää rukous-soturit mukana todistamassa

Ennen kokousta mulla tuli jostain syystä sana "kasvain" mieleen. lähetinkin viestiä suomeen northwind church perheelleni että kenties Jumala haluaa tänään parantaa heidän  kokouksessaan jonkun jolla on kasvain.
Kun sairaiden väkijoukko oli vihdoin loppunut yksi tuntemani nainen oli jäänyt odottamaan että saisi jakaa todistuksen kanssani.
Muistin tämän rakkaan naisen hyvin ja muistan miten rukoilimme viime vuonna hänen puolestaan, sillä hänellä oli vähän golfpalloa pienempi kasvain joka kasvoi hiusten alta ulos.
Hän käveli hymyillen eteeni kertoakseen että kyseinen kasvain oli kadonnut... kokeilin rouvan päätä ja kyllä, pää oli yhtä tasainen kuin kenellä tahansa terveellä ihmisellä eikä kyseisestä kasvaimesta ollut tietoakaan... Jeesus on ihmeellinen.
Vaikka olenkin saanut todistaa samanlaisia parantumisia myös suomessa ja afrikassa, Jumalan voima ja rakkaus aina pistää mut sanattomaksi!


Nainen jolta kasvain katosi

Aika jatkaa eteenpäin

Aika hyvästellä nämä ihmiset ja jatkaa Jumalan johdatuksessa eteenpäin.
Vuorossa onkin ehkä elämäni villein matka ja se tapahtuu täällä intian sisällä, ja sitä olen yritänyt valmistella ja huomenna olisi tarkoitus pinkaista matkaan.
Sanotaanko että jos tämä reissu onnistuu, se tulee olemaan upea todistus Jumalan suuruudesta ja huolenpidosta! Matka joka tapahtuu täysin uskossa. Vielä en voi paljastaa enempää, mutta pidän teidät ajan tasalla niin hyvin kuin mahdollista, ja uskon että ihan lähipäivinä voin kertoa lisää!

Muista

Jeesus rakastaa just sua, ja hänellä on edeltävalmistetut askeleet sun elämälle! 2 kirje efesolaisille jae 10!
Hän kutsuu sua, kuuletko hänen äänensä? Hän puhuu sun sydämeen, tunnistatko sen?
Muista jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle tai kysyä lisää, pistä vaikka viestiä facebookissa!:)
Bless
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti